Der er egentlig pænt meget at være glad for, når man hedder Jonas Jeppesen, selvom januarvejret er, som det plejer. Han er kommet på landsholdet, er tilbage hos Esbjerg Vikings, og så kan den unge mand også fejre fødsesldag.

Humøret er højt hos Jonas Jeppesen her i starten af året, hvor speedwaykøreren fra Bramming kan fejre 24-års fødselsdag. Det kommer lige i kølvandet på en udtagelse til landsholdet efter en flot debutsæson i den bedste polske liga, og den unge vestjyde er mere end klar til den nye sæson.

– Jeg glæder mig helt sindsygt. Jeg glæder mig bare helt vildt, og jeg har set så meget frem til en ny sæson. Jeg nyder vinterpausen, hvor jeg kan være sammen med venner og familie, men allerede midt i november, var jeg klar til ræs igen, og jeg kan bare se, at speedway er den helt rigtige vej for mig. Nu har jeg fået lov at prøve lidt forskellige ting med sporten, og det er bare sjovt at have speedway som job, konstaterer Jonas Jeppesen, der ikke kan vente med at indtage Granly Speedway Arena igen.

– Vi skal have en god sæson. Jeg tror på, at vi som hold kan køre os i finalen, og hvis ikke vi kan få den på hjemmebane, så håber jeg, at vi som minimum får en semifinale hjemme. Vi har anlæg og faciliteter til at holde de store ting i Esbjerg, så det vil være fedt både for os selv og publikum. Personligt skal jeg levere en masse point, og så vil jeg også gerne hjælpe de unge gutter godt ind på holdet, så vi leverer stærkt som hold, fastslår Jonas Jeppesen, der netop har købt hus hjemme i Bramming, så dagens pakker bød på praktiske ting som bordskåner, piskeris og karklude.

– Nu havde jeg endeligt noget til min ønskeseddel for første gang i årevis, men det er bare fedt at komme hjem, hvor jeg har venner og familie lige omkring mig. Jeg er vokset få hundrede meter fra mit hus, og så er der ikke langt ud til banen, lyder det afslutningsvis fra en glad fødselar.