Matchsponsor Granly Gruppen pegede på Niels-Kristian Iversen, da dagens skarpeste viking skulle udpeges, og A-køreren viste da også storform med 16 point.

Det var ikke kun tilskuerne på Granly Speedway Arena, der havde en fest, da Fjelsted blev sendt hjem med et nederlag på 45-39. En sprudlende Niels-Kristian Iversen førte endnu engang an i løjerne, og derfor var han det helt naturlige valg, da Granly Gruppen som matchsponsor skulle udpege Man of the Match lige efter det sidste heat, hvor han sammen med holdkaptajn Bjarne Pedersen sikrede både sejr og bonuspoint. Glæden var da heller ikke til at tage fejl af.

– Det er bare lækkert at vinde på den måde, hvor der er spænding på, og hvor tingene bliver afgjort til allersidst. Vi er der bare som hold, og vi kæmper helt sindssygt alle sammen, så jeg synes, at det er meget fortjent, at vi trækker det længste strå. Det viser noget om, hvor langt vi er kommet som klub og hold på kort tid, for nu kan vi gå til sommerpausen med en stime på tre hjemmesejre i træk, fastslog Niels-Kristian Iversen, der har en god fornemmelse, inden der tages hul på den sidste del af sæsonen hjemme mod Grindsted den 31. juli.

– Vi har selv sørget for, at vi stadig er med i kapløbet om nogle af de sjove pladser, og der er masser at kæmpe for. Vi har nogle unge gutter, som stadig udvikler sig, og vi har nogle rutinerede kræfter, så det passer godt sammen. I dag var vi under pres, så det var ikke nemt, men vi har sat en del point på kontoen, og det må vi godt være stolte over. Nu handler det bare om, at vi fortsætter efter pausen, og så ved man aldrig, hvor det ender, lød det med et smil fra Niels-Kristian Iversen, der i den kommende weekend er med i Grand Prix-feltet sammen med blandt andet Esbjerg Vikings anden A-kører Jason Doyle.