Det er tid til sæsonens anden hjemmematch, når Slangerup kommer på besøg, og Niels-Kristian Iversen glæder sig til igen at give den gas på Granly Speedway Arena, hvor han viste storform senest mod Region Varde.

Han tævede point ind på kontoen i den første hjemmematch mod Region Varde, hvor det blev til 17+1, og nu er Niels-Kristian Iversen klar til at gøre det slemme mod Slangerup, selvom topholdet viser god form. Det er ikke for meget at sige, at han tørster efter at vise sig frem foran hjemmepublikum på Granly Speedway Arena, hvor Esbjerg Vikings tager fat på en serie med tre hjemmematcher.

– Det bliver fedt at komme hjem igen, fordi det er noget særligt at køre derude, og ja, vi tørster efter at vise os frem foran vores egne fans. Jeg har siddet over på udebane de sidste par gange, hvor vi har fået kørt Jason Doyle ind på holdet, men det gør kun, at jeg brænder endnu mere for det. Vi skal komme med alt, hvad vi har for at tæmme Slangerup, som gør det godt, men på hjemmebane skal vi gå efter det. Det er en holdning, som vi alle sammen kommer med, og der er en fed atmosfære i klubben, som er ved at rejse sig igen, siger Niels-Kristian Iversen, som håber at give et stort publikum en god oplevelse.

– Der kunne godt komme mange folk på sådan en lækker sommerdag, hvor det er et par skarpe hold, og det kunne godt blive god underholdning på vores nye bane. Vi har jo kun prøvet at vinde på den, så det håber jeg, at vi fortsætter med, og nu har vi en stime på hjemmebane, hvor vi forhåbentligt kan lave mange point. Jeg håber, at vi får en masse tilskuere i ryggen, så vi får sat kurs mod den sjove ende af tabellen.

Esbjerg Vikings – Slangerup Speedway onsdag den 26. juni klokken 18.30 på Granly Speedway Arena.

Du kan købe din billet i forsalg her:

https://www.ticketmaster.dk/event/metal-speedway-league-esbjerg-vikings-slangerup-speedway-klub-billetter/461327