Når Esbjerg Vikings møder Fjelsted på udebane, er det med både Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen tilbage på holdet efter alvorlige skader.

Esbjerg Vikings har været hårdt ramt af skader i denne sæson, men det lysner på den konto, og når holdet møder fynske Fjelsted på udebane, bliver det med et par velkendte navne tilbage i ryttergården. Både Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen er således tilbage efter intensive genoptræningsforløb, og det giver blod på tanden.

– Det giver os selvfølgelig meget, at vi har to så stærke kørere med igen, og de har virkeligt kæmpet på alle mulige måder for at blive klar igen. De skal begge have ros for en professionel og dedikeret indsats, hvor vi hele tiden har haft for øje, at den fysiske del var på plads, før de skulle tilbage på holdet. Det viser noget om den indsstilling, de her gutter viser, og det skal vi tage med ind i ryttergården og ud på banen, fastslår ass. holdleder Mads Kølbæk, som også tror, at det kan give et godt resultat.

– Fjelsted er stærke på hjemmebane, hvor de har en solid stamme, der er vant til at køre, og det bliver ikke nemt, men jeg tror på, at vi får et boost af at have de her gutter med, som har vist, hvor meget de vil det. Vi skal kæmpe til den bitre ende, og vi kommer med tro på tingene og en god fornemmelse.

Team Fjelsted – Esbjerg Vikings onsdag den 4. august på Fjelsted Speedwaycenter klokken 18.30.

Truppen:

Niels-Kristian Iversen
Bjarne Pedersen (Kaptajn)
Kevin Wölbert
Matias Nielsen
Emil Breum