Både Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen er tilbage på holdet, når Esbjerg Vikings gæster Nordjysk Elite Speedway.

Det er allerede tid til sæsonens første returopgør, når Esbjerg Vikings møder Nordjysk Elite Speedway på udebane, og her skal vestjyderne forsvare en føring på 53-31 fra de to holds møde i første runde. Troen på et godt resultat er til stede, og holdleder Tom Paarup Madsen stiller med de samme kørere, der storsejrede i den første indbyrdes affære.

– Vi har både Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen tilbage på holdet, så vi stiller med et stærkt hold, og vi har troen på, at vi kan lave et godt resultat efter et par svære matcher. I Grindsted var vi ikke langt fra, så vi ved også, at der er mulighed for at snuppe point på udebane. Nordjysk har dog også vist, at de er i stand til at bide fra sig, så der kommer helt sikkert knald på, konstaterer holdleder Tom Paarup Madsen, der også hentede gode erfaringer med flere af kørerne i 1. Division i weekenden.

– Både Esben Hjerrild og Emil Breum viste gode takter, da vi hentede en sejr til Esbjerg Motorsport deroppe i lørdags, og det er altid positivt med kørere, som lige har kørt på en bane. Jonas Jeppesen gjorde det også ganske fornuftigt i Polen i weekenden, så vi kommer med tro på tingene, og det skal skinne igennem på banen.

Nordjysk Elite Speedway – Esbjerg Vikings onsdag den 11. maj klokken 18.30 på Sparekassen Danmark Speedway Arena.

Holdet:

  1. Jonas Jeppesen
  2. Niels-Kristian Iversen
  3. Matias Nielsen
  4. Emil Breum
  5. Esben Hjerrild

Holdleder: Tom Paarup Madsen