Når Esbjerg Vikings tager fat på sæsonen 2022 i SpeedwayLigaen, er det med holdets A-kører, Niels-Kristian Iversen som kaptajn, mens Jonas Jeppesen får rollen som vicekaptajn.

Efter Bjarne Pedersens karrierestop har holdleder Tom Paarup Madsen udpeget en ny kaptajn, og det bliver Kongen af Korskroen, Niels-Kristian Iversen, der fremover skal varetage opgaven.

– Han er en topkører, som et utal af gange har vist, hvor dygtig han er på Granly Speedway Arena, og han kender blandt andet til kaptajn-rollen fra det danske landshold. Jeg er helt tryg ved Niels-Kristian Iversen som kaptajn for Esbjerg Vikings, hvor han i årevis i forvejen har været en markant skikkelse. Nu er han hjemme i byen igen, og jeg er da også glad for at overlade posten som kaptajn til en lokal kører. Niels-Kristian Iversen ligner en mand, der kommer særdeles stærkt ud til den kommende sæson, og jeg tror på, at han kan trække resten af holdet med sig, siger Tom Paarup Madsen, som i samme ombæring har valgt at indføre en vicekaptajn hos Esbjerg Vikings. Her er valget faldet på en anden lokal kører, Jonas Jeppesen fra Bramming, og der er der god grund til.

– Vi glæder os over at have Jonas Jeppesen tilbage, og vi kan se, hvor meget han vokser som både kører og person hvert eneste år. Vi har en stærk dansk stamme, som alle kommer fra nærområdet, eller som det er tilfældet med Matias Nielsen har været her i en årrække, og det giver os noget at bygge på. Jonas Jeppesen er også god til at tage ansvar, og selvom han kun er 24 år, så er han den næstældste dansker på holdet. Vi har netop haft team-event med danske kørere, og det er bare tydeligt, at vi har samlet en god gruppe, som glæder sig helt vildt til den kommende sæson, lyder det fra Tom Paarup Madsen, inden det går løs med sæsonens første løb på Granly Speedway Arena onsdag den 20. april mod Nordjylland Elite Speedway.