Med to GP-afdelinger på to dage fik Niels-Kristian noget af et comeback efter skadespause, og specielt lørdagens plads i semifinalen lunede.

Efter tre point i fredagens GP-afdeling var Niels-Kristian Iversen noget mere varm dagen efter, hvor det blev til 11 point og en plads i semifinalen. Det gav smil på læben efter en sæson med flere skader, og vestjyden glæder sig over at være tilbage på høj niveau.

– Jeg skulle lige have banket lidt rust af, men det var fedt at være tilbage ved snoren igen, og så fik jeg lige tilpasset nogle ting til om lørdagen. Der viste jeg overfor mig selv, at jeg godt kan være med, selvom jeg er bagefter de andre med forberedelserne, og så er det bare sådan, at mere vil have mere, lyder det med et grin fra Niels-Kristian Iversen, der nu ser frem til de næste afdelinger på den polske hjemmebane i Gorzow.

– Her bagefter kan jeg godt mærke, at hånden har været brugt, men jeg har fået muligheden for at køre i Sverige, og så kan jeg få kørt lidt flere heat. Jo mere, jeg kan køre, jo bedre, og så tror jeg, at jeg har gode muligheder i Gorzow, hvor jeg trods alt har trænet en del, og hvor jeg kender banen. Det har været undervejs et stykke tid, men jeg kan stadig nå noget i denne sæson.