Esbjerg Vikings tager i årets første hjemmematch på Granly Speedway Arena imod Region Varde, og holdets A-kører ser frem til åbne ballet foran et forhåbentligt stort hjemmepublikum.

Det er dagen før dagen, og selvom man er rutineret Grand Prix- og landsholdskører, så er der stadig plads til forventningens glæde. Niels-Kristian Iversen glæder sig til at køre sæsonens første officielle løb på Granly Speedway Arena, hvor banen i vinterens løb er ændret, så der kan forventes endnu mere underholdende ræs.

– Det bliver fedt at komme på hjemmebane, og vi glæder os alle sammen. Jeg håber virkeligt, at der kommer mange og bakker os op, for det skal nok blive en spændende match mod en stærk modstander. Nu har vi kørt to gange på udebane, og nu trænger vi også til at komme på hjemmebane, så vi satser på, at vi kan få sat lidt point på kontoen. Det kræver, at vi leverer i en stærk liga, men jeg tror også på, at vi kan gøre det hjemme på Granly Speedway Arena, slutter Niels-Kristian, dagen inden det går løs i Slaget om Vestkysten.