Flere af vikingerne har haft en rigtig god weekend. Jonas Jeppesen snuppede det danske mesterskab for U21 foran holdkammeraten Matias Nielsen, og Niels-Kristian Iversen sikrede sig en plads i Grand Prix-feltet igen i 2020. De hyldes alle på banen inden løbet mod Grindsted.

Landets største speedwaytalenter var samlet på Granly Speedway Arena til U21 DM i fredags, og det var tydeligt, at de kørere, som til dagligt begår sig for Esbjerg Vikings, kunne lide at være på hjemmebane. Jonas Jeppesen kronede således en stærk sæson med en plads øverst på podiet, og lige ved siden af ham stod hans yngre holdkammerat Matias Nielsen, der fortjent snuppede sølvmedaljen. Sidst mand på pallerne var i øvrigt Grindsteds Marcus Birkemose, så dermed er alle medaljetagere en del af onsdagens match på Granly Speedway Arena.

Det var dog ikke kun de unge, der førte sig frem i weekenden, hvor også Niels-Kristian Iversen tog en vigtig skalp. Det skete, da han til Grand Prix Challenge i kroatiske Gorica kørte sig selv på podiet, og dermed er han igen til næste år en del af verdens skrappeste felt i Grand prix-serien.

Derfor hyldes de tre vikinger inden årets sidste hjemmematch mod Grindsted foran et forhåbentligt talstærkt publikum.