Sæsonen starter lige på og hårdt i det store lokalbrag mod Holsted Tigers, hvor holdleder Tom Paarup har fundet plads til to debutanter.

Der bliver helt sikkert kul på, når Esbjerg Vikings gæster Holsted Tigers, og det er således en direkte duel mellem de to hold, der fik henholdsvis sølv og bronze i 2019. Samtidig er det et lokalopgør af de helt store, mellem de to af de mest vindende klubber i ligaen, så forventningens glæde er stor, selvom der  endnu ikke er mulighed for at køre foran tilskuere.

– Vi glæder os selvfølgelig voldsomt til sådan en match, som altid er spændende, og det er starten på en ny sæson. Vi er dog kede af, at det ikke bliver med tilskuere, for vi savner dem, og det gælder også for vores kørere, som selvfølgelig synes, det er sjovere, når der er gang i den på voldene. Det ville være fantastisk at åbne med sådan et opgør foran dem, men der er mange udfordringer på grund af Corona, også i forhold til at hente både danske og udenlandske kørere hjem, men det er lige for alle, og det forholder vi os til, fastslår holdleder Tom Paarup Madsen, der tror på, at de klassiske Esbjerg Vikings-dyder igen skal bære tingene igennem.

– Det kan da godt ligne en tough start, fordi vi må undvære en skadet Niels-Kristian Iversen, men vi fik sølv i 2019 på grund af holdånd, kammeratskabet og fællesskabet, og det er de ting, vi har fokus på. Derfor har vi valgt at sætte holdet sammen med de kørere, vi har i truppen, fremfor at finde en ny til en enkelt match, og derfor går vi efter fra start at bygge videre på tingene. Vi går altid efter at vinde på dagen, men vi ved også, at medaljerne uddeles sidst på sæsonen, så det skal man have i baghovedet, lyder det fra Tom Paarup Madsen, der har debutanterne Kevin Wölbert og Sam Masters.

– Vi glæder os til at se dem begge i aktion i Esbjerg-vesten, og det er også en god nyhed, at vi kan præsentere Sam Masters som en fast del af holdet. Det giver os noget ekstra, og så har vi på flere pladser en række spændende unge kræfter, der tripper i kulissen. De kommer til at få chancen i løbet af sæsonen, og det handler om, at vi skal give dem de bedste muligheder for succes, mens vi også kommer med det stærkeste hold. Jeg tror på, at vi har mange kørere, der kan tage nogle ret store skridt denne sæson, hvis vi gør tingene rigtigt, og det kan vi passende starte med i Holsted. Vi får helt sikkert meget at se til, men vi ser også nogle muligheder, hvis vi rammer dagen, kommer det med et forventningsfuldt smil fra Tom Paarup Madsen inden årets første opgave i Metal Speedway League.

Esbjerg Vikings møder Holsted Tigers på Moldow Speedway Arena onsdag den 21. april klokken 18.30. 

Holdet:

Kevin Wölbert
Bjarne Pedersen (Kaptajn)
Sam Masters
Jye Etheridge
Matias Nielsen

Holdleder: Tom Paarup Madsen