I denne sæson har Esben Hjerrild fortsat sin gode udvikling, og det har også imponeret landstræner Hans Nielsen, der har udtaget ham til U19 EM denne weekend.

Når der i denne weekend køres U19 EM i Tjekkiet og Slovakiet, er Hjerting-drengen Esben Hjerrild med som en af tre danskere, og han går efter at vise landstrænerne, at de har truffet et rigtigt valg med udtagelsen.

– Jeg håber, at jeg kan gøre en god figur, og det er et par gode, store baner, der ligger godt til mig. Jeg skal bare ned og fyre den af og gøre mit bedste, så jeg kan vise mig frem for landstrænerne. Det er et stort skulderklap for mig, og jeg håber, at jeg kan vise, at jeg er det rigtige valg. For mig handler det om at levere et godt resultat, så jeg kan banke på til U21-landsholdet, fastslår Esben Hjerrild, der får rosende ord med på vejen fra landstræner Hans Nielsen.

– Esben Hjerrild har imponeret os meget i år, og det er både til vores træninger og i 1. Division, hvor han også kommer med en god attitude. Så det er det hele samlet, der gør ham til et oplagt valg, og det er dejligt at se en ung gut komme op igennem rækkerne på den måde, siger Hans Nielsen, der også har kig på klubkammeraten Emil Breum.

– Det er også en kører, som har været i spil, og som virkeligt har imponeret os. Det er meget tæt mellem dem, og de gør det begge rigtigt flot for tiden.