Han er en del af U21-landsholdet, og Esben Hjerrild forbliver også viking. Hjerting-drengen har forlænget aftalen, der nu gælder til og med 2023.

Han fik ligadebut i den forgangne sæson, og Esben Hjerrild har ikke kun fundet vej til heatskemaet hos holdleder Tom Paarup Madsen. Det 20-årige stortalent fra Hjerting er også en del af U21-landsholdet, og dermed er det en eftertragtet underskrift, som Esbjerg Vikings har sikret sig ved at forlænge samarbejdet til og med 2023.

– Det er klart, at der er rift om et talent som Esben Hjerrild, der bliver ved med at udvikle sig, men vi tror på, at vi har de bedste rammer for ham, og det glæder os, at han er enig i den betragtning. Hver eneste gang, vi kan bringe et lokalt talent ind på holdet, er det en særlig glæde, og hele stammen af danske kørere til den kommende sæson har enten lokal tilknytning eller har været en del af vores talentarbejde. Det er vi meget stolte over, fortæller Tom Paarup Madsen, der samtidig giver Esben Hjerrild flere rosende ord med på vejen.

– Han er ekstremt dedikeret, og han er meget detaljeorienteret, hvilket også viser det store fokus, som han altid kommer med. Forventningerne er store til ham, og jeg tror virkeligt, at det er en kører, som kan gøre en stor forskel, når U21-landsholdet skal køre finale herude til Speedway of Nations næste sommer. Han kommer til at gøre sig flere erfaringer i udlandet, og vi har som med alle vores kørere en tæt dialog om, hvordan vi skruer tingene bedst muligt sammen. Esben Hjerrild har nu et par år mere til at tage de næste skridt, og det er jeg sikker på, at han formår, lyder det fra holdlederen, som kommer til at råde over en kører, der brænder for fortsat udvikling.

– Først og fremmest, så har vi et unikt sammenhold i klubben, hvor alle respekterer hinanden og prøver at bringe tingene fremad sammen. Esbjerg Vikings gør samtidig en masse for at forløse mit potentiale, hvilket jeg også vægter højt, og så ser jeg bare store sportslige muligheder i klubben, hvor der tydeligt er store ambitioner. Det kan man også se med de ting, der sker med for eksempel Speedway of Nations i Esbjerg næste år, lyder det fra Esben Hjerrild, der nyder at have hjemmebane i sit eget nabolag.

– Det betyder da meget for en Hjerting-dreng som mig, og der er bare noget særligt over at komme på Granly Speedway Arena, hvor du altid bliver mødt af varme smil af de mange frivillige ildsjæle, der er i klubben. Det er også med til at gøre det til et godt sted at være, og det vil jeg gerne bidrage til. Derfor kommer jeg med både passion og engagement, så jeg kan give den gas de kommende sæsoner for Esbjerg Vikings.