I anledning af at Esbjerg Motorsport kan fejre klubbens 90 års fødselsdag bliver der udpeget et ambassadørkorps. Henrik Vallø er det andet medlem.

Esbjerg Motorsport har en stolt historie, der rækker 90 år tilbage, og det skarpe hjørne skal naturligvis markeres. Det sker blandt andet ved udnævnelsen af et ambassadørkorps af personer, som har særlig tilknytning til både klubben og eliteholdet Esbjerg Vikings. Det andet medlem af korpset er Henrik Vallø, der ofte er at finde på lægterne, når Niels-Kristian Iversen og resten af holdet er på banen.

– Esbjerg Motorsport og de mange gode folk i klubben har gennem årene vist sig som fornemme repræsentanter for vores by, og jeg holder meget af at komme til speedway. Sporten er fascinerende og spændende, og jeg synes, at vi som kommune kan være stolte af, at vi har det, der velsagtens er landets flotteste anlæg og bane. Jeg elsker at være til løb, og jeg glæder mig over, at klubben igen er begyndt at bygge op, så mange flere forhåbentligt bliver fanget af sporten.