Både Esben Hjerrild og Emil Breum er blandt de tre kørere, der skal forsvare den danske ære til U19-EM for par i Gdansk, og de får rosende ord med på vejen af landstræner Hans Nielsen.

Det er en gedigen samling af Europas største talenter, der sætter hinanden stævne lørdag den 5. juni i Gdansk, når der køres finale i U19-EM for par, og af de tre udvalgte danskere er to af dem fra Esbjerg Vikings. Både Esben Hjerrild og Emil Breum er med i truppen, der også tæller Jesper Knudsen, og landstræner Hans Nielsen er imponeret over de to vikinger.

– De har udviklet sig godt, og de er begge to dybt seriøse. Der er mange kvalificerede kørere om buddet, men de har gjort det godt, og de har også været med tidligere. De har fortjent at få chancen igen, og det er selvfølgelig en stor chance for dem at være med i et internationalt løb. Det er et stærkt felt, hvor specielt Polen ligner favoritter, men dermed ikke sagt, at vi ikke kan vinde dernede. Det tager vi derned for, og så er det samtidig et godt udviklingskoncept, hvor de kan måle sig mod de andre, lyder det fra landstræneren, inden det går løs lørdag i Polen.

Finalen livestreames her fra klokken 15.00 lørdag den 5. juni:

Poznaliśmy składy na European U19 Pairs Speedway Championship w Gdańsku (speedwayevents.pl)