Der blev kæmpet for føden, da Esbjerg Vikings hentede en sejr i det nordjyske. Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen viste begge gode takter.

Det blev en af de dage, hvor der skulle arbejdes helt indtil sidste heat, men til gengæld var det hele indsatsen værd, da Esbjerg Vikings hentede sejren på udebane mod Nordjysk Elite Speedway. Undervejs var udeholdet ellers ved at trække godt fra, men nordjyderne nægtede at kapitulere, og dermed forblev spændingen intakt.

– De bed godt fra sig i dag, selvom vi midtvejs så ud til at være ret sikre på sejren, og derfor var det uhyre vigtigt, at vi kæmpede hårdt for hinanden hele vejen igennem. Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen leverer stærke indsatser, mens Jonas Jeppesen har en lidt tricky dag på kontoret. Gutterne hjælper hinanden, og det gælder hele vejen rundt, forklarede Tom Paarup Madsen, der også glæder sig over den udvikling, der sker hos de unge kørere på holdet.

– Vi har to unge kørere, der stepper lidt op på skift, og i dag var det Esben Hjerrild, der trådte i karakter. De bakker hinanden godt op, og jeg ser hele tiden udvikling hos dem begge. Der er ikke nogen fribilletter på det her hold, så det gælder også hele tiden om at være skarp, sluttede Tom Paarup Madsen efter sejren, der også sikrer et bonuspoint og en foreløbig andenplads i SpeedwayLigaen.

Nordjysk Elite Speedway – Esbjerg Vikings 40-43

Point for Esbjerg Vikings:

Jonas Jeppesen               6+1
Niels-Kristian Iversen   16
Matias Nielsen                12+2
Emil Breum                     3
Esben Hjerrild                6+1

Holdleder: Tom Paarup Madsen