Der er endnu ikke muligt at lukke tilskuere ind til matcherne i Metal Speedway League, men Esbjerg Vikings håber snart det er muligt at åbne portene i et eller andet omfang, og der er planlagt livestreaming.

Ekspertgruppen har afleveret anbefalinger omkring tilskuere til flere idrætsgrene, og hos Esbjerg Vikings glæder man sig til, at det igen bliver muligt at byde indenfor til ræs på Granly Speedway Arena.

– Vi håber selvfølgelig på tilskuere så hurtigt som muligt, men vi afventer også de mere konkrete restriktioner, som vi skal agere under. Vi skal selvfølgelig leve op til det regelsæt, som bliver udstukket, og vi har allieret os med meget kompetente eksperter, der kan rådgive omkring sikkerheden. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke går på kompromis med tingene, men vi er klar til at være meget fleksible og løsningsorienterede for at få vores tilskuere tilbage, for det gør selvfølgelig en kæmpe forskel. Vi tripper efter kunne tage fat, så vi håber snart, at der kommer yderligere udmeldinger, så vi kan sætte arbejdet igang, og det vil også give os noget mere at pejle efter, fastslår direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, der har planlagt livestreaming af den kommende hjemmematch mod Sønderjylland Elite Speedway.

– Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke givet grønt lys for tilskuere til den match, og det ærgrer os selvfølgelig voldsomt, for det er fedt at åbne sæsonen på hjemmebane mod et godt hold. Vi holder os klar til at gøre ting med kort varsel, men det ser naturligvis svært ud efterhånden, og derfor har vi garderet os med livestream, så der som minimum bliver mulighed for at følge med hjemme på skærmen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få tilskuere tilbage så hurtigt som muligt til så mange matcher som muligt, men vi må forholde os til de regler, som der er i situationen, siger Lars Guldager Dyhr, inden opgøret mellem Esbjerg Vikings og Sønderjylland Elite Speedway, der køres onsdag den 28. april klokken 18.30.

Mere praktisk information om livestreaming følger i de kommende dage.