Esbjerg Vikings henter Emil Grøndal, der sammen med resten af 1. divisionstruppen skal kæmpe med om pladsen som D-kører hos sølvvinderne.

Det ligner både en Metal Speedway League og en 1. Division, der bliver ekstrem stærk og jævnbyrdig, og i de kommende dage kan Esbjerg Vikings løfte sløret for en række af de kørere, der skal udgøre grundstammen i den næstbedste række, men også kæmpe for pladsen i landets fornemmeste række. Første mand er Emil Grøndal, der i den forgangne sæson har optrådt for Grindsted, og holdleder for Esbjerg Motorsport i 1. Division, Mads Kølbæk, glæder sig til at arbejde med den sympatiske kører.

-Jeg forventer meget af samarbejdet med Emil i den kommende sæson. Han er en meget professionel kører med en meget positiv tilgang til tingene samt noget grej, der altid er i top. Jeg er sikker på, at Emil kan tage det næste skridt op i hans karriere her på Granly Speedway Arena, så derfor tror jeg også på, at det bliver et gensidigt givende samarbejde, lyder det fra holdlederen, som via et tæt samarbejde med holdleder på ligamandskabet, Tom Paarup Madsen, har en nøglerolle i arbejdet med at sikre vikingerne en stærk fødekæde. For Emil Grøndal har netop strukturen i klubben været et vigtigt parameter i klubvalget.

– Jeg ser utroligt meget frem til samarbejdet med Esbjerg til den kommende sæson. Klubben har udvist ekstrem professionalisme, og det giver et solidt fundament til at tage min karriere til det næste niveau. Jeg har valgt at tage til Australien i november måned for at deltage i nogle åbne løb, som har til formål at holde formen ved lige og give ekstra erfaring vinteren over, hvor speedway er på stand-by herhjemme. Vi har ændret vores setup i teamet markant til den kommende sæson, og jeg er sikker på at samarbejdet med Esbjerg Vikings vil gavne de målsætninger, som vi har sat os for at nå, lyder det fra en dedikeret Emil Grøndal, der i den netop afsluttede sæson kørte otte ligaløb.