Det blev som ventet en tæt affære i Grindsted, hvor hjemmeholdet løb med sejren på 45-39 i en match, der bød på glimrende ræs og god underholdning foran et talstærkt publikum.

I anden runde af SpeedwayLigaen tørnede Grindsted og Esbjerg Vikings sammen i et velbesøgt lokalbrag, og publikum blev belønnet med en tæt og intens match, hvor begge mandskaber viste, at de var kommet for at vinde. Særligt i første halvdel af matchen var jævnbyrdigheden udtalt, men de berømte små marginaler tilsmilede hjemmeholdet, og så endte sejren hos værterne.

– Vi gav det et godt skud heroppe, men i sidste ende, så manglede der lige et par gram rundt omkring, når tingene skulle afgøres. Vi havde et par gutter, der var ramt af sygdom, som gav alt, hvad de havde i kroppen i dag, men Grindsted løber fortjent med den i dag. De er et godt hold her på hjemmebane, som bare er en helt anden bane end vores, og det var de godt indstillede på. Så vi er lidt skuffede lige nu, men vi kan også se, at det her ikke er et sted, hvor man bare tager hen og henter point uden besvær. Det skal der nok være mange hold, der finder ud af i løbet af sæsonen, lød det fra holdleder Tom Paarup Madsen, der nu kan se frem til et stort brag på hjemmebane i næste uge, når de forsvarende mestre fra Holsted Tigers gæster Granly Speedway Arena.

Grindsted Speedway – Esbjerg Vikings 45-39

Point for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen 10+2
Matias Nielsen              9
Jonas Jeppesen            13+1
Esben Hjerrild              5+1
Emil Breum                   2+1