De kommunale faciliteter i Esbjerg Kommunes lukkes ned som følge af Corona-virus, og der er derfor ingen aktiviteter på Granly Speedway Arena frem til den 29. marts. Esbjerg Vikings følger naturligvis myndighedernes anvisninger angående offentlige arrangementer.

For at inddæmme spredningen af Corona-virus er alle kommunale anlæg i Esbjerg Kommune fra dags dato lukket ned indtil den 29. marts, og det gælder naturligvis også faciliteterne på Granly Speedway Arena.

– Efter Statsminister Mette Frederiksens besked om at lukke landet ned de kommende uger, har Esbjerg Kommune lukket alle de kommunale anlæg, ligesom DMU har anbefalet os at indstille alle aktiviteter de næste to uger, hvilket vi selvfølgelig efterkommer. Det handler om at være en del af fællesskabet, som alle de mange gode foreninger bygger på, og det bakker vi selvfølgelig op om. Vi har alle et ansvar for at hindre spredningen af Corona-virussen, og vi kommer for eksempel til at ændre vores mange fysiske sponsormøder til telefonmøder, siger direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, som løbende orienterer sig om udviklingen.

– For nuværende arbejder vi videre med sæsonstarten som planlagt, men det er klart, at vi kommer til at følge myndighedernes anvisninger nøje. Vi må foreløbigt arbejde på en lidt anden måde, og så håber vi selvfølgelig, at tingene ser anderledes ud, når vi kommer ind i april. Vi vil frygteligt gerne køre speedway, men nogle ting er trods alt vigtigere, og der skal vi være vores ansvar bevidst. Jeg håber dog, at sæsonen kommer til at forløbe som planlagt, og derfor arbejder vi selvfølgelig videre, så vi er klar, når vi igen har muligheden for at køre.