For første gang i sæsonen er åbent for tilskuere, når Esbjerg Vikings møder Slangerup den 30. juni. Der gælder stadig visse restriktioner, men der åbnes op for op til 2.000 tilskuere.

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at der har været tilskuere på Granly Speedway Arena, men det er der igen mulighed for, når Esbjerg Vikings den 30. juni tager imod Slangerup i den sidste match inden sommerferien.

Op til 2.000 tilskuere kan få adgang til matchen, hvor der stadig gælder Corona-restriktioner som Coronapas, behørig afstand mellem tilskuere og ikke mindst at alle skal medbringe stol eller tæppe til at sidde på.

– Vi glæder os helt vildt til igen at få tilskuere til ræs, og vi arbejder stenhårdt på at få alle forhold på plads i forhold til gældende restriktioner i disse dage. Det skal være en sikker og god oplevelse at være til speedway, og selvom det bliver lidt anderledes, end det plejer, så håber vi, at rigtigt mange vil komme ud og bakke op om drengene. Vi savner vores gode fans og samarbejdspartnere, så forhåbentligt bliver det en speedwayfest, siger direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr.

Billetsalget er åbent på Ticketmaster, og der vil også være adgang for sæsonkortholdere samt medlemmer af Dansk Metal, der skal aflevere kontaktoplysninger ved indgangen i forhold til smitteopsporing.

– Granly Speedway Arena bliver delt op i to zoner, og vi er klar med et lidt større antal personale, der kan hjælpe vores gæster på plads, og vi indretter os, så vi kan undgå for meget kødannelse. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, så vi kan hjælpe hinanden med at få en god oplevelse, og så er det selvfølgelig vigtigt, at man er opmærksom på ting som afstand, håndsprit og lignende, som vi alle sammen har vænnet os til. Vi kommer bare langt, når vi hjælper hinanden, siger Mads Kølbæk, der er billet- og baneansvarlig hos Esbjerg Vikings.

 

Køb billetter her:

Køb billetter til METAL SPEEDWAY LEAGUE – Esbjerg Vikings – Slangerup Speedway, ons 30 jun. 21 18:30 | Granly Speedway Arena, i Esbjerg N (ticketmaster.dk)