Dimitri Bergé er tidligere verdensmester på langbane. I 2021 er han desuden en del af truppen hos Esbjerg Vikings.

Når Esbjerg Vikings igen er tilbage på Granly Speedway Arena, skal der siges bonjour til en ny mand, da franske Dimitri Bergé bliver en del af mandskabet som B-kører. Han har vundet VM på langbane i 2019, og han er en del af det franske landshold. For holdleder Tom Paarup Madsen er det et interessant nyt bekendtskab med et stort potentiale.

– Dimitri er en rigtigt spændende kører, som vi glæder os til at arbejde mere med. Han har allerede ved flere lejligheder vist, at der er noget i ham, og vi tror på, at vi kan forløse talentet yderligere. Han har en stil, der burde gøre sig godt på Granly Speedway Arena, så han kan blive et rigtigt spændende kort, når vi skal ud at forsvare sølvmedaljerne fra den senest kørte sæson. Dimitri har desuden gode erfaringer fra den næstbedste række i Polen og fra Sverige, hvor han var med til at blive mester sidste år. Han erstatter Jake Allen, der på grund af mange restriktioner ikke kan få det til at hænge sammen med en sæson i Europa, og det viser bare, at det er ekstra vigtigt, at vi har gjort vores benarbejde. Der kan stadig ske ændringer undervejs, men vi sørger for at være opmærksomme, så vi står stærkest muligt, fortæller Tom Paarup Madsen om den nye tilføjelse, der selvfølgelig også ser frem til debut for vikingerne.

– Jeg er rigtig glad for at blive en del af holdet i Esbjerg Vikings, og jeg kan ikke vente med at tage fat på en ny udfordring i den danske liga. Jeg er klar til give mig fuldt ud for holdet, og jeg håber på at køre så mange matcher som muligt for mine tre klubber. Jeg skal hjælpe holdet og lave så mange point som muligt i en sæson, hvor jeg har de individuelle mål, at jeg først skal kvalificere mig til Speedway Euro Championship og derefter til Grand Prix-challenge, lyder det fra Dimitri Bergé, inden det går løs på de danske baner.