Når et stærkt felt af landets bedste kørere skal forsøge at kvalificere sig til EM og VM på Granly Speedway Arena den 14. april, bliver det med de nuværende restriktioner uden tilskuere.

Der er forår i luften, og det betyder også, at der meget snart er noget på spil for de bedste danske speedwaykørere, hvoraf en stor del er at finde i feltet, når der den 14. april kæmpes om adgang til VM- og EM-kvalifikation. Niels-Kristian Iversen fører an på hjemmebanen, Granly Speedway Arena, men som det ser ud lige nu, bliver der ikke adgang for tilskuere.

– De nuværende restriktioner gør, at det kun er personer med en funktion på løbsdagen, der må være til stede, og det følger vi naturligvis konsekvent. Jo bedre, vi er til at følge restriktionerne, jo tidligere kan vi forhåbentligt åbne op for tilskuere. Det betyder blandt andet, at portene vil være lukkede for øvrige tilskuere, men vi holder selvfølgelig løbende øje med restriktionerne, og skulle der komme ændringer, er vi klar til agere hurtigt. Generelt ser vi også på, om der er mulighed for at vise løbet i en eller anden form, hvilket vi også vil arbejde videre med de kommende uger, siger formand for Esbjerg Motorsport, Mads Kølbæk.