De næste to sæsoner kan publikum glæde sig til at se populære Jonas Jeppesen på Granly Speedway Arena.

Han kom til Esbjerg Vikings, da der var kørt to matcher af den forgangne sæson, og siden så Jonas Jeppesen sig ikke tilbage. Med spektakulære overhalinger blev han hurtigt en populær skikkelse hos både tilskuere og i ryttergården, og han var stærkt medvirkende til, at Esbjerg Vikings med et sæt sølvmedaljer blev Jyllands stærkeste speedwayklub. Derfor var holdleder Tom Paarup Madsen heller ikke i tvivl om, at samarbejdet skulle forlænges.

– Jonas Jeppesen faldt ind på holdet med det samme, og det har bare været det rigtige match fra start. Vi har været i stand til at forløse det store potentiale, der er i ham, og jeg tror på, at der er meget mere i vente fra en kører, som også bidrager i høj grad til den holdånd, som vi prioriterer så højt. Derfor har det været vigtigt for os, at vi har lavet en aftale over flere år, fordi vi vil bygge videre på Jonas Jeppesen. Han er udset til en vigtig rolle på vores hold sammen med profiler som Niels-Kristian Iversen og Bjarne Pedersen, som vi i forvejen har aftaler med. Det sikrer en kontinuitet, som hele tiden har været målet, og det glæder mig meget, at vi har sikret os en stærk kører som Jonas Jeppesen, siger holdleder Tom Paarup Madsen om den forsvarende danske U21-mester, som glæder sig til at fortsætte hos Esbjerg Vikings.

– Det var en let beslutning, for jeg er blevet taget godt imod, og jeg kan se, at jeg udvikler mig meget ved at køre her. Jeg har haft min bedste sæson i karrieren hidtil, og det vil jeg bygge videre på. Det har jeg de bedste rammer for her hos Esbjerg Vikings, hvor der er klare linjer og målsætninger, og så er der bare så mange gode mennesker, så det er et rart sted at være. Samtidig er der plads til ambitioner, og jeg tror på, at vi sammen kan løfte tingene endnu mere. Med en aftale på to år har jeg en god base for de næste sæsoner, og så passer det perfekt for en knægt fra Bramming. Jeg glæder mig til fortsat at have hjemmebane på Granly Speedway Arena, lyder det med et smil fra Jonas Jeppesen, der efter den fornemme sæson nu er kategoriseret som B-kører til 2020.