Mens det har været småt med ligaspeedway på Granly Speedway Arena i 2020, så er opbakningen til Esbjerg Vikings fortsat stor blandt sponsorer og fans.

Corona har ramt mange steder i samfundet, og det berører selvfølgelig også speedwaysporten, hvor der i 2020 som bekendt ikke blev kørt i den bedste række. Derfor har Esbjerg Vikings iværksat flere tiltag som eksempelvis Årtiets Match, der var en fiktiv match mellem Esbjerg Vikings fra 2010 og sølvholdet fra 2019, samt lancering af støttebeviser.

– Det har ikke været et let år for professionel sport på nogen måde, men vi har været ret afklarede om, hvordan vi kunne håndtere det, og selvom vi allerhelst ville have kørt på livet løs, så er vi efter omstændighederne landet nogenlunde fornuftigt. Det skyldes blandt andet den store opbakning, som vi mærker i og omkring klubben, og initiativerne skyldes blandt andet også, at flere sponsorer har udtrykt ønske om, at de gerne vil bakke op om os. De har givet os håndslag på, at de fortsat er bag os, og så er vi også forpligtede til selv agere aktivt for at skabe et stærkt fundament til de kommende år, siger direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, som er ganske langt i forhold til 2021, hvor der forhåbentligt bliver bedre mulighed for at se speedway i topklasse på Granly Speedway Arena.

– Vi har allerede offentliggjort stærke navne som Niels-Kristian Iversen og holdkaptajn Bjarne Pedersen, der var afgørende faktorer i de seneste sølvmedaljer, og vi kommer bestemt ud med et konkurrencedygtigt mandskab til den kommende sæson. I de næste uger kan vi offentliggøre flere spændende navne, og vi arbejder målrettet videre, mens vi afventer, hvilke betingelser der kommer til at være gældende næste sæson. Nu har vi bedre tid til at indrette os, og det giver forhåbentlig bedre muligheder, selvom der stadig er mange ubekendte. Vi mærker også stadig opbakning fra både fans og sponsorer, så vi holder i et stykke tid endnu også døren åben for dem, der vil købe billetter til Årtiets Match eller vil købe støttebilletter, siger Lars Guldager Dyhr, der også gerne vil takke for den flotte opbakning.

– Det har ikke været muligt for os at komme ud til vores gode samarbejdspartnere i det omfang, som vi gerne ville i den her tid, men vi ser generelt på, hvordan vi kan gøre tingene lidt anderledes, så vi er rustet til en ny måde at drive en speedwayklub på, og vi må bare takke ydmygt for den opbakning, som vi mærker. Det giver tro på tingene, og selvom fremtiden godt kan blive anderledes for os, så arbejder vi på, hvordan Esbjerg Vikings kan stå stærkest muligt. I den sammenhæng har støtten fra de her tiltag også stor betydning, og vi kan simpelthen ikke takke nok.

 

Årtiets match – 32. oktober 2020.

Hvis du vil støtte Esbjerg Vikings kan du købe billetter for 50 kroner pr. stk, og du betaler på Mobile Pay på 36067, hvor du i kommentarfeltet skriver din mailadresse. Herefter får du tilsendt en billet til den fiktive match, som et synligt bevis på din opbakning. Du bestemmer selv, hvor mange billetter du vil købe, og på den måde kan du selv bestemme, hvor meget du vil støtte med.

Støttebeviser

Der kan desuden stadig købes støttebeviser til 1.500 kroner pr. stk. Her sendes en mail elite@esbjergmotorsport.com, hvorefter du modtager dit støttebevis på mail. Køberne af støttebeviser får desuden deres navn på en ny tavle i Centex Loungen på Granly Speedway Arena