Der er genvalg til holdet, som vandt den seneste udematch mod Grindsted, når vikingerne drager på togt til Fyn. Håbet er, at endnu en god holdpræstation kan sikre point på udebane.

Esbjerg Vikings har med sejre i de to seneste optrædener placeret sig lunt i tabellen, og nu venter endnu en svær udematch. Den seneste mod Grindsted blev vundet, og nu satser holdleder Tom Paarup Madsen på, at kørerne kan føre den statistik videre i Fjelsted. Der er derfor genvalg til alle dem, der var i aktion i Grindsted, mens Jonas Knudsen erstatter Mark Beyer som reserve.

– Vi leverer en flot holdpræstation mod Grindsted, og det vil jeg rigtigt gerne se igen mod Fjelsted, så det var ikke så svært at give genvalg denne gang. Der venter os en svær udebanematch, men jeg tror på, at vi give Fjelsted kamp til stregen, og så må vi se, om ikke vi kan få lidt med hjem. Vi har i hvert fald en Jason Doyle, der viste sig brandvarm i sin debut, og der er en god atmosfære på holdet, hvor vi knytter os tættere og tættere sammen, siger Tom Paarup Madsen, inden det går løs med sæsonens fjerde udebanematch. Dermed venter kun et opgør mere på udebane i grundserien, men publikum kan se frem til masser af spænding hjemme på Granly Speedway Arena, hvor vikingerne kun har haft mulighed for at vise sig frem en enkelt gang indtil videre i denne sæson.

Team Fjelsted – Esbjerg Vikings onsdag den 19. juni klokken 18.30.

Esbjerg Vikings:

Jason Doyle
Bjarne Pedersen
Jonas Jeppesen
Luke Becker
Matias Nielsen
Jonas Knudsen