Emil Breum fik debut for Esbjerg Vikings i semifinalen i Metal League 4, og det blev et positivt bekendtskab for det unge stortalent.

Han satte fem point ind på kontoen, og Emil Brem viste fra sit første heat, at han var klar til at kæmpe med. For den unge Esbjerg Vikings-kører var det også ganske nemt at glide ind på holdet.

– Det er nogle gode gutter, der er på holdet, og det hjælper meget, at vi unge har været en del af holdet i et stykke tid. Vi bakker hinanden godt op, og det var generelt bare en fed oplevelse for alvor at være med. Jeg havde lidt sommerfugle i maven inden, men det var på den gode måde, så det var virkeligt fedt at få debut, lyder det fra en glad Emil Breum, der var ganske godt tilfreds med pointhøsten, som endda kunne være blevet lidt større.

– Jeg har altid store forventninger til mig selv, men jeg syntes, at det gik godt, og så var jeg ret sikker på, at jeg havde snuppet en heatsejr undervejs, men det så dommeren anderledes på. Det var under alle omstændigheder fedt at være med i det selskab, og det giver blod på tanden, så jeg håber på, at jeg får flere chancer i løbet af sæsonen.