Når 1. Division starter i denne weekend er Emil Breum en del af holdet hos Esbjerg Motorsport sammen med Bjarne Pedersen, Matias Nielsen og Esben Hjerrild, og han kan ikke vente med at køre om point igen.

For Emil Breum er sæsonåbningen i 1. Division en tilbagevenden til Holsted, hvor han tidligere har slået sine folder, og forventningens glæde er stor. Det skyldes blandt andet det stærke mandskab, som han er en del af hos Esbjerg Motorsport.

– Det bliver megafedt at være en del af det hold i år. Jeg tror på, at jeg kommer til at lære en masse af Bjarne Pedersen, og så ser vi bare stærke ud. Det bliver også specielt at køre i Holsted, hvor jeg kender alt og alle, og jeg vil sgu ud og vise, hvad jeg duer til, kommer det med et stort grin fra Emil Breum, der har en god fornemmelse inden den første opgave i 1. Division.

– Jeg har haft en god opstart, og jeg får hele tiden bygget på. Det skal jeg bare fortsætte med, for så skal det nok blive sjovt, og det er fedt allerede at være en del af ligaholdet i alle mulige forberedelser. Nu gælder det 1. Division, hvor vi går efter at vinde, og det glæder jeg mig bare vildt til.