Førerholdet i 1. Division ser noget anderledes ud denne gang, hvor Esbjerg Motorsport blandt andet må undvære Emil Breum og Esben Hjerrild, der repræsenterer Danmark ved U19-EM, samt Matias Nielsen, der formentlig er ude i en længere periode.

Esbjerg Motorsport er øverst i tabellen i 1. Division, og den stilling skal forsvares lørdag i Outrup, hvor de øvrige modstandere er Brovst og Munkebo. Denne gang er det dog med et mandskab, der ser markant anderledes ud, da Matias Nielsen er skadet efter styrt i onsdagens semifinale i Liga Cuppen i Vojens, mens Emil Breum og Esben Hjerrild er fraværende af mere glædelige årsager.

– Vi er som klub stolte over, at vi har to store talenter med U19-landsholdet til EM for par i Gdansk, og det glæder vi os først og fremmest over. Det må vi forsøge at løse på bedst mulig vis, og betyder selvfølgelig, at der er meget ansvar på en rutineret herre som Bjarne Pedersen, men det er også derfor, han er med. Han skal guide de unge kørere og gå forrest, og så går vi selvfølgelig efter det på en dag, hvor holdet er skruet noget anderledes sammen, lyder det fra holdleder Mads Kølbæk.

 

Esbjerg Motorsport kører 1. Division i Outrup lørdag den 5. juni klokken 10.00. 

Truppen:

1. Bjarne Pedersen
2. Andreas Kaag Jensen
3. Brayden McGuiness
4. Liam May