På grund af Corona-virus har DMU besluttet at suspendere alle løb frem til slutningen af april. Det betyder blandt andet, at den forestående danske kvalifikation til VM og EM er udsat, ligesom det første ligaløb for Esbjerg Vikings.

DMU har netop offentliggjort, at alle løbsarrangementer frem til den 29. april er suspenderet, og det betyder blandt andet, at sæsonåbningen med kvalifikation til VM og EM den 9. april på Granly Speedway Arena ikke køres.

– Vi bakker helt og holdent op om denne aflysning, for selvom vi havde glædet os til at huse sådan et spændende løb, så er der langt vigtigere ting på spil. Det er selvfølgelig en bet for os rent økonomisk, men vi retter os selvfølgelig efter myndighedernes anvisninger, fastslår bestyrelsesformand i Esbjerg Motorsport, Mads Kølbæk, der er helt på linje med direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr.

– Nu handler det først og fremmest om, at vi viser solidaritet og bakker op om de tiltag, der bliver taget for at komme Corona til livs. Det er ikke sikkert, at vi har set de sidste ændringer, men det må vi se på i takt med, at vi får mere information. Speedway er vigtigt for os alle sammen, men ansvarlighed er vigtigere i denne situation, og så må vi løse de praktiske ting på et senere tidspunkt. Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes anvisninger meget nøje, så vi kan komme igennem dette, og derfor er det glædeligt, at DMU viser vejen her.