Der var smæk på, da Esbjerg Motorsport i årets andet opgør i 1. Division mødte Slangerup, Outrup og Fjelsted. Det resulterede i en andenplads til Mads Kølbæks tropper.

Årets 1. Division er fyldt med spændende navne og talent, hvilket igen var tydeligt, da Esbjerg Motorsport sammen med Outrup og Fjelsted gæstede Slangerup. Værterne løb knebent med sejren foran Mads Kølbæks mandskab, og holdlederen noterede sig endnu en match med høj kvalitet.

– Det er igen på et rigtigt højt niveau, og vi gør det rigtigt godt. Vi har et par unge gutter, der måske skal lave lidt flere point, men det tror vi også på, at de kommer til, og jeg er i det store og hele godt tilfreds med indsatsen. Vi føler os noget bortdømt i en situation, hvor Matias Nielsen bliver udelukket, men vi må bare selv lave de point, der skal til, og så var det igen også bare gode modstandere. Vi er kommet i gang i årets turnering, og det giver blod på tanden fremadrettet, lød det fra Mads Kølbæk efter matchen, hvor Slangerup fik 33 point, Esbjerg Motorsport 31, Fjelsted 25 og Outrup 19.

Point for Esbjerg Motorsport:

1.  Matias Nielsen 9
2. Bjarne Pedersen 12
3. Emil Breum 6
4. Esben Hjerrild 4