Esbjerg Motorsport er tophold i 1. Division og møder i dag Munkebo, Fjelsted og Vojens i Randers. Det sker med et par nye kørere på holdet.

Flere og flere ligaer er efterhånden kommet igang, og det betyder udskiftninger hos Esbjerg Motorsport i 1. Division, hvor Mads Kølbæks mandskab indtager førstepladsen. Bjarne Pedersen og Matias Nielsen er optaget af løb i henholdsvis England og Polen, og de erstattes af Claus Vissing og Brayden McGuiness.

– Der er lidt en naturlig udskiftning til denne gang, og derfor har vi trukket en erfaren kører som Claus Vissing ind, der kan hjælpe og støtte de unge gutter på holdet. Det er hele tanken med vores hold i 1. Division, hvor det gælder om at udvikle de unge kørere, og jeg glæder mig også til at kigge nærmere på Brayden McGuiness. Det bliver spændende at se, hvad han kommer med, siger holdleder Mads Kølbæk, som tror på en tæt match.

– Vi skal være skarpe for at vinde i dag, for et par af de andre hold har også fået skruet nogle gode trupper sammen, så det kan blive lidt af hvert i dag. Vi går efter det, og så glæder jeg mig til at se Kasper Andersen i aktion også. Han er udlånt til Fjelsted, for der han mulighed for et kontinuerligt forløb, men er stadig tilknyttet Esbjerg Vikings i ligaen. Nu får vi på den her måde bragt rigtigt mange fra vores trup i spil i dag, og det er kun positivt.

Esbjerg Motorsport kører 1. Division i Randers lørdag den 21. maj. 

Truppen:

1. Claus Vissing
2. Emil Breum
3. Esben Hjerrild
4. Brayden McGuiness

Holdleder: Mads Kølbæk