Slangerup, Vojens og Brovst er modstanderne for Esbjerg Motorsport i 1. Division i denne wekeend, og netop de sjællandske værter er den direkte konkurrent i kampen om førstepladsen.

For første gang i sæsonen kom Mads Kølbæks tropper ikke på en af de to første pladser, da holdet senest kørte i Randers, og derfor har Esbjerg Motorsport for en stund overladt førstepladsen i 1. Division til Slangerup. Det er der mulighed for at ændre på, når det lørdag går løs hos netop de sjællandske konkurrenter, og Mads Kølbæk glæder sig til at måle mandskabet i en topstrid.

– Det er da meget sjovere med den her slags matcher, og jeg kan da også mærke på drengene, at de ser frem til sådan en opgave. Vi får masser af modstand på dagen, og det er ikke kun Slangerup, der kommer med et stærkt hold, men det er kun noget, som vi skal tage som noget positivt. For os er det en fantastisk mulighed til at udvikle os som hold, og jeg er glad for at have Bjarne Pedersen med igen, selvom vi også havde en kompetent afløser på senest. Nu får Brayden McGuiness også en mulighed mere for at vise sig frem, og jeg forventer selvfølgelig også, at han har mere i posen nu, hvor han kender os alle sammen lidt bedre, fastslår Mads Kølbæk inden lørdagens topbrag.

Esbjerg Motorsport kører 1. Division i Slangerup lørdag den 29. maj klokken 10.15. 

Truppen:

1. Bjarne Pedersen
2. Emil Breum
3. Esben Hjerrild
4. Brayden McGuiness

Holdleder: Mads Kølbæk